Ga naar de inhoud

Aanleg

Beplanting, grondwerk, bestrating, het plaatsen van een schutting of het aanleggen van een zwemvijver? Wij verzorgen de gehele aanleg van je tuin. Wat je wensen ook zijn. Hierbij gebruiken we duurzame en eerlijke materialen.

Voordat we aan de slag gaan hebben we het ontwerp uiteraard al uitgebreid met je besproken. Onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers brengen dit ontwerp vervolgens tot leven. Doordat wij alle aspecten van de tuinaanleg zelf uitvoeren, werken we gestructureerd en in fases naar het eindresultaat toe. Of het nu om een complete renovatie van je tuin gaat of om enkele aanpassingen.

Voorbereidende werkzaamheden

In het geval dat je hele tuin op de schop gaat, betekent dit dat wij starten met het verwijderen van materialen,  planten en struiken die niet hergebruikt worden. Wij voeren deze materialen uiteraard ook voor je af, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Vervolgens starten we met het grondwerk. Dit is de basis van de tuin. De bodem wordt op de juiste manier voorbereid zodat de perfecte omstandigheden voor de beplanting ontstaan. Uiteraard werken we perfect volgens het ontwerp, zodat de schetsen die je hebt gezien, langzaam realiteit worden.

Straatwerk en beplanting

De laatste stap is de bestrating en beplanting. Nu kunt je pas echt goed zien hoe het wordt! Tijdens de voorbereidende werkzaamheden hebben we al gezorgd voor de juiste ondergrond voor het gekozen straatwerk. Of het nu gaat om gebakken klinkers, keramische tegels of mooie betontegels: wij zorgen er voor dat je jarenlang plezier hebt van uw bestrating. Wij houden daarbij van nauwkeurig werk. Een tuin is wat ons betreft pas helemaal af, als ook aan de details gedacht is. Alles voor het ultieme resultaat en jouw doel: de tuin van je dromen!

Werkzaamheden

Naast de standaard werkzaamheden zijn wij ook goed in het maken en aanleggen van de volgende onderdelen van de tuin:

  • Schuttingen op maat
  • Volautomatische of handmatige sproeiinstallaties
  • Zwemvijvers
  • Koivijvers
  • Tuinhuisjes
  • Overkappingen
  • Onderhoudsvriendelijke beplantingssystemen
  • Onderhoud van uw tuin op maat
  • Bemestingsadvies

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag het ons!

Kunnen we je adviseren, een ontwerp maken of direct aan de slag om een mooie tuin aan te leggen? Neem contact met ons en we kijken naar de mogelijkheden om te helpen.

whatsapp