Ga naar de inhoud

Advies

Je wilt tuinadvies? Wij geven je een advies waarmee je verder kunt. Of het nu gaat om beplantingsadvies, advies over de indeling van je tuin of wat anders: met onze kennis en ervaring geven wij een persoonlijk, deskundig tuinadvies op maat. Voor elke situatie.

Vaak heb je zelf al goede idee├źn voor je tuin, maar je weet niet of dit haalbaar is of welke planten of materialen daar bijvoorbeeld het best bij passen. Of misschien bestaat het idee wel om juist meer gebruik te maken van de ruimte, maar weet niet precies hoe. Doordat wij bijna elke soort tuin en situatie al wel eens gemaakt of onderhouden hebben, kunnen wij je helpen met ons tuinadvies. Het maakt hierbij niet uit of het om advies voor een tuinrenovatie of een geheel nieuwe tuin gaat.

Vaak leidt dit advies uiteindelijk ook tot een ontwerp, waarvoor je ook bij ons terecht kunt. Om de cirkel helemaal rond te maken, kunnen wij vervolgens ook zorgen voor de aanleg de tuin en het onderhoud hiervan. Mocht je zelf groene vingers hebben en zelf lekker in de tuin willen werken staan wij je klaar om je hierin te adviseren.

Beplantingsadvies

Beplanting is een belangrijk onderdeel van een tuin. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide plantenkennis. Wij geven je dan ook graag beplantingsadvies. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je tuin alle vier seizoenen mooi is met mixbeplanting? Welke planten zijn geschikt voor in de schaduw of hoe onderhoudt je de planten het best? En op welke manier kunnen we vlinders en bijen lokken in onze tuin? Wij helpen je graag met de antwoorden.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

De ontwerpen worden vervolgens tot leven gebracht door Maarten. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Zijn vakmanschap en oog voor detail zorgen ervoor dat de lat bij MPS Hoveniers elke keer weer hoog ligt. Samen met ons team van vakbekwame hoveniers, met hun eigen specialiteiten, hebben wij alles in huis om je droomtuin te realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag het ons!

Kunnen we je adviseren, een ontwerp maken of direct aan de slag om een mooie tuin aan te leggen? Neem contact met ons en we kijken naar de mogelijkheden om te helpen.

whatsapp