Ga naar de inhoud

Ontwerp

Een tuin ontwerpen? Dat doen we graag samen met jou. Jouw wensen en ideeën, gecombineerd met onze kennis en ervaring, leiden tot een op maat gemaakt tuinontwerp van een tuin die perfect bij jou én je woning past.

Wij zien een tuin als verlengstuk van je leefomgeving. Je moet je thuis kunnen voelen in je tuin én de tuin moet bij jou passen. Daarnaast streven wij er bij elk ontwerp naar dat de tuin mooi is in elk seizoen. Door de unieke combinatie van een tuinarchitect (Patricia) en een hovenier met uitgebreide kennis van beplanting (Maarten) maken wij dit mogelijk. We ontwerpen steeds weer verrassende tuinen, waarbij we sterk naar het totaalbeeld van de woning, de bewoners en de tuin kijken. Dat moet kloppen. En daar zorgen wij voor.

Tuin op maat in samenwerking met jou!

Wij hebben al veel verschillende soorten tuinen ontworpen. Toch is iedere tuin en elke situatie verschillend. Daarom komen we voordat we starten met het ontwerp even langs om de situatie in ons op te nemen. Tijdens deze kennismaking, horen we graag wat je wensen zijn. Dat is voor ons het uitgangspunt. Van daaruit werken we verder en adviseren we je optimaal over de mogelijkheden die er zijn voor jouw tuin. Als wij je wensen kennen, je weet wat er allemaal mogelijk is, bieden wij een tuinontwerp op maat aan dat praktisch uitvoerbaar is. Daarom spreken wij ook altijd van een ontwerp dat we sámen met jou maken. Perfect op elkaar afgestemd en een gezamenlijk product: een prachtige tuin.

Soorten tuinontwerpen

Of je nu op zoek bent naar een bloemrijke tuin, een strakke stadstuin of een kindvriendelijke tuin met veel gras: wij maken het perfecte tuinontwerp. Wij vinden het leuk om verschillende soorten tuinen te ontwerpen. Groot of klein, privé of openbaar groen? Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Naast onze eigen ontwerpen leggen wij ook tuinen aan in opdracht van andere tuinarchitecten en -ontwerpers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag het ons!

Kunnen we je adviseren, een ontwerp maken of direct aan de slag om een mooie tuin aan te leggen? Neem contact met ons en we kijken naar de mogelijkheden om te helpen.

whatsapp