Ga naar de inhoud
MPS Hoverniers icoon

Sinds 2005 dé hovenier van de Achterhoek

 

MPS Hoveniers is in 2005 door ons, Maarten Pol en Patricia Stols, gestart. Vanuit Gendringen ontwerpen en maken wij verschillende soorten tuinen waarbij beplanting en beleving centraal staan. Of het nu gaat om architecturale stadstuin of een landelijke bloementuin: wij hebben altijd de juiste oplossing en de kennis om er iets moois van te maken. Daarnaast geven wij tuinadvies en verzorgen we desgewenst het onderhoud.

Combinatie tuinarchitecte en hovenier

Met MPS Hoveniers hebben wij onze krachten gebundeld. Patricia is tuinarchitect die kan ‘schilderen met planten’. Het perfect samenstellen van onderhoudsarme beplanting is haar specialiteit. Daarnaast ontwerpt en tekent zij al onze tuinontwerpen. Steeds met een verrassende kijk op de ruimte en in volledige aansluiting op je wensen.

De ontwerpen worden vervolgens tot leven gebracht door Maarten. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Zijn vakmanschap en oog voor detail zorgen ervoor dat de lat bij MPS Hoveniers elke keer weer hoog ligt. Samen met ons team van vakbekwame hoveniers, met hun eigen specialiteiten, hebben wij alles in huis om je droomtuin te realiseren.

“Wij maken dagelijks gebruik van onze prachtige zwemvijver. MPS Hoveniers is een top hovenier!”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag het ons!

Kunnen we je adviseren, een ontwerp maken of direct aan de slag om een mooie tuin aan te leggen? Neem contact met ons en we kijken naar de mogelijkheden om te helpen.

whatsapp