Over ons

Leuk dat u meer over ons wilt weten. Wij vertellen graag wat over onszelf en MPS Hoveniers.

MPS Hoveniers is in 2005 door ons, Maarten Pol en Patricia Stols, gestart. Vanuit Gendringen ontwerpen en maken wij verschillende soorten tuinen waarbij beplanting en beleving centraal staan. Of het nu gaat om architecturale stadstuin of een landelijke bloementuin: wij hebben altijd de juiste oplossing en de kennis om er iets moois van te maken. Daarnaast geven wij tuinadvies en verzorgen we desgewenst het onderhoud.

Combinatie tuinarchitecte en hovenier

Met MPS Hoveniers hebben wij onze krachten gebundeld. Patricia is tuinarchitect die kan ‘schilderen met planten’. Het perfect samenstellen van onderhoudsarme beplanting is haar specialiteit. Daarnaast ontwerpt en tekent zij al onze tuinontwerpen. Steeds met een verrassende kijk op de ruimte en in volledige aansluiting op uw wensen.

De ontwerpen worden vervolgens tot leven gebracht door Maarten. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Zijn vakmanschap en oog voor detail zorgen ervoor dat de lat bij MPS Hoveniers elke keer weer hoog ligt. Samen met ons team van vakbekwame hoveniers, met hun eigen specialiteiten, hebben wij alles in huis om uw droomtuin te realiseren.

Contact

Wij en onze collega’s kijken we er naar uit om steeds maar weer mooie, verrassende, onderhoudsvriendelijke tuinen te ontwerpen en te maken. Kunnen wij ook iets voor u betekenen? Laat het ons weten door contact op te nemen. Wij komen graag eens langs om vrijblijvend over uw wensen te praten en de situatie te bekijken. Bekijk ondertussen alvast de verrassende tuinen die we de afgelopen tijd gemaakt hebben.

Projecten

Wilt u meer weten?

MPS Hoveniers

Wiekenseweg 18a
7081 HV Gendringen
T 0315-840 263
E info@mpshoveniers.nl
Maarten: 06-20 495 910
Patricia: 06-20 340 908