Tuinadvies

U wilt tuinadvies? Wij geven u een advies waar u mee verder kunt. Of het nu gaat om beplantingsadvies, advies over de indeling van uw tuin of wat anders: met onze kennis en ervaring geven wij een persoonlijk, deskundig tuinadvies op maat. Voor elke situatie.

Vaak heeft u zelf al goede ideeën voor uw tuin, maar u weet niet of dit haalbaar is of welke planten of materialen daar bijvoorbeeld het best bij passen. Of u wilt juist meer gebruik maken van de ruimte, maar weet niet precies hoe. Doordat wij bijna elke soort tuin en situatie al wel eens gemaakt of onderhouden hebben, kunnen wij u helpen met ons tuinadvies. Het maakt hierbij niet uit of het om advies voor een tuinrenovatie of een geheel nieuwe tuin gaat.

Vaak leidt dit advies uiteindelijk ook tot een ontwerp, waarvoor u natuurlijk ook bij ons terecht kunt. Om de cirkel helemaal rond te maken, kunnen wij vervolgens ook zorgen voor de aanleg van uw tuin. Wanneer onderhoud nodig is, weten wij ook wat het beste is voor uw tuin. Sommige van onze klanten hebben echter groene vingers en willen zelf ook wat in hun tuin doen. Terecht, want tuinieren is niet alleen leuk,maar ook goed voor je. Vaak gaat het dan om kleine werkzaamheden zoals het wieden van onkruid en snoeiwerk. Ook daarbij kunnen wij adviseren.

Beplantingsadvies

Beplanting is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide plantenkennis. Wij geven u dan ook graag beplantingsadvies. Hoe zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw tuin alle vier seizoenen mooi is met mixbeplanting? Welke planten zijn geschikt voor in de schaduw of hoe onderhoudt u de planten het best? En op welke manier kunnen we vlinders en bijen lokken in onze tuin? Wij helpen u graag met de antwoorden.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Projecten

Wilt u meer weten?

MPS Hoveniers

Wiekenseweg 18a
7081 HV Gendringen
T 0315-840 263
E info@mpshoveniers.nl
Maarten: 06-20 495 910
Patricia: 06-20 340 908