Tuinontwerp

Een tuin ontwerpen? Dat doen we samen met u. Uw wensen en ideeën, gecombineerd met onze kennis en ervaring, leiden tot een op maat gemaakt tuinontwerp van een tuin die perfect bij u én uw woning past.

Wij zien een tuin als verlengstuk van uw leefomgeving. U moet zich thuisvoelen in uw tuin én uw tuin moet bij u passen. Daarnaast streven wij er bij elk ontwerp naar dat de tuin mooi is in elk seizoen. Door de unieke combinatie van een tuinarchitect (Patricia) en een hovenier met uitgebreide kennis van beplanting (Maarten) maken wij dit mogelijk. We ontwerpen steeds weer verrassende tuinen, waarbij we sterk naar het totaalbeeld van uw woning, uzelf en de tuin kijken. Dat moet kloppen. En daar zorgen wij voor.

Tuin op maat in samenwerking met u

Wij hebben al veel verschillende soorten tuinen ontworpen. Toch is iedere tuin en elke situatie verschillend. Daarom komen we voordat we starten met het ontwerp even langs om de situatie in ons op te nemen. Tijdens deze kennismaking, horen we graag van u wat uw wensen zijn. Dat is voor ons het uitgangspunt. Van daaruit werken we verder en adviseren we u optimaal over de mogelijkheden die er voor uw tuin zijn. Als wij uw wensen kennen en u weet wat er allemaal mogelijk is, bieden wij u een tuinontwerp op maat aan dat praktisch uitvoerbaar is. Daarom spreken wij ook altijd van een ontwerp dat we sámen met u maken. Perfect op elkaar afgestemd en een gezamenlijk product: een prachtige tuin.

Soorten tuinontwerpen

Of u nu op zoek bent naar een bloemrijke tuin, een strakke stadstuin of een kindvriendelijke tuin met veel gras: wij maken het perfecte tuinontwerp. Wij vinden het leuk om verschillende soorten tuinen te ontwerpen. Groot of klein, privé of openbaar groen? Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

 

 

Projecten

Wilt u meer weten?

MPS Hoveniers

Wiekenseweg 18a
7081 HV Gendringen
T 0315-840 263
E info@mpshoveniers.nl
Maarten: 06-20 495 910
Patricia: 06-20 340 908