Ga naar de inhoud

Project L | Bochum

In de nabijheid van het prachtige Stadtspark in Bochum, hebben we met toewijding en vakmanschap een tuin gecreëerd die ideaal is voor het hele gezin. Deze groene oase kwam tot leven na een grondige renovatie van de woning, waarbij we onze aandacht richtten op de buitenruimte.

Een van de voornaamste uitdagingen die we tegenkwamen, was het overbruggen van de hoogteverschillen in het terrein, en tevens het creëren van een duidelijke afscheiding tussen de voor- en achtertuin, om zo een veilige speelomgeving te garanderen voor de kinderen.

De wensen van de familie waren eveneens van groot belang. Ze wilden een sfeervolle tuin die uitnodigt tot gezelligheid, met kleurrijke bloemen die het hele seizoen in bloei staan. Organische vormen en natuursteen werden gebruikt om de tuin een natuurlijke uitstraling te geven, en verschillende zitjes om de tuin vanuit alle hoeken te beleven.

Voor de kinderen hebben we een trampoline geïntegreerd in het ontwerp, waardoor ze zich kunnen vermaken en energie kwijt kunnen. Bovendien hebben we opbergruimte gecreëerd om tuinbenodigdheden en speelgoed netjes op te bergen, zodat de tuin altijd opgeruimd oogt.

Deze tuin weerspiegelt nu de dromen en wensen van het gezin, waar gezelligheid, kleurrijke bloemen, natuurlijke elementen en leuke speelmogelijkheden samenkomen in een prachtige buitenruimte waar iedereen van kan genieten.

Volgende project Oostergo | Gemeente Huizen
whatsapp